2010/05/22

Gul Klöver!!

Minsta dottern behöver lite roliga klänningar och när jag hittade detta tyget ville jag genast göra en mjuk och skön klänning till henne. Jag skissade lite på ett mönster och till slut fick jag det bra och jag blev riktigt nöjd med resultatet. ;)

Så nu ska jag sätta mig och leta upp lite mer roliga tyger att sy denna modell i...




Första klänningen jag sydde blev något för stor så den får åka med till marknaden nästa helg men denna satt helt perfekt, eller vad tycker ni? Fick inte med någon bild på den större klänningen tyvärr men den såg nästan likadan ut förutom att det inte var någon knäppning i nacken och något vidare hals...





Mönster: Eget
Material: Klövertyg från DeerDot och muddväv från Stoff och Stil.
+/-: Har länge testat lite olika klänningsmönster i trikåtyg och blev riktigt nöjd och glad att detta till slut blev bra! Detta är nog en av mina nya favoriter och klövertyget är ju bara helt fantastiskt vackert!! Hoppas det snart kommer mer fina retroinspirerade tyger från DeerDot. ;)

12 kommentarer:

Anki sa...

Superfin! Blir alltid imponerad av er som bara slänger ihop ett eget mönster, det har jag nog långt kvar till... :-)

Helena sa...

Men åhh så fin!!! Gillar verkligen oxå det tyget. Har dock inte köpt på mig något tyvärr:( Vilka söta små puffärmar du fått till och jag gillar ju helt klart stängningsanordningen där bak! Jättefint med det röda till allt det gula och lilltjejen är jättesöt i den:)

od Andulky sa...

Superfin! Sitter perfekt på sötnosen!

kungen o majkis sa...

Kanonfin, älskar gult och rött tillsammans :-)! Och vad stor din lilltjej har blivit :-)! Kram!

Jonglören sa...

Jättefint med det röda till den gula. Det ser nästan lite oranget ut på bilden. Jättetjusig modell också :-). Har du sett att jag har en giveaway?

JuMel sa...

Underbar klänning på en söt liten tjej! Tycker att den ser ut att sitta perfekt så känn dig nöjd!

Anonym sa...

Hej!

Jag har en tävling hos mig nu där man kan vinna ett par jeans från Lucky Ellen. Var gärna med!

Ha en fortsatt härlig söndag.
http://gratistokig.blogg.se

Anonym sa...

Hej!

Jättekul att du är med och tävlar.

Lycka till!!

http://gratistokig.blogg.se

Gulludden sa...

Hej! Du har väl inte missat att rösta på din favorit när det gäller Johanna Ahlards robot tryck? Om du inte har röstat gå gärna in på min blogg och lägg din röst. Mvh. Jessica

Hello sa...

Det där mönstret har du all anledning att vara nöjd med! Det är jättefint! Sitter som en smäck!

Och lilla gullungen kastar mig raskt tio år tillbaka i tiden när vi också hade en i den där storleken, med lite hår och det lilla som fanns var så ljust att det knappt syntes :) Men nu är hon tonårig med härligt blont hårsvall, som syns...

OttoPippi sa...

Hej vännen!!!!! Idag hämtade jag ut mitt paket (har inte hunnit tidigare). Så UNDERBARA kjolar!!! TACK SNÄLLA!!!!! Knoddarna fyller fyra år på fredag och skall få dem i födelsedagspresent. De kommer att ÄLSKA dem!!!! Tack, tack, tack! Och kram!

grønn sa...

Herlig kjole! Det stoffet er utrolig fint!