2010/05/08

Ett skepp kommer lastat...

...med ännu mer virkade skor!

För ungefär en vecka sedan fick jag två beställningar på virkade skor. Den första bestod av två par virkade converse. Ett par i vitt + turkos samt ett par i svart + magentarosa, båda i babystorlek. Detta blev resultatet.
Den andra beställningen bestod av ett par rosa ballerina skor i babystorlek samt ett par grå boots i något större storlek så att de ska passa till hösten. Och såhär blev dessa.
Hoppas nu att alla beställare blir nöjda med sina skor! :)

Sen så vill jag be om ursäkt till er som vann min tävling då ni får vänta på era vinster. De ligger färdigutklippta men då min symaskin krånglat och vart inne på service och ska dit igen på måndag så har sömnaden dragit ut på tiden. Men det är pågång så snart ska ni har era vinster! ;)

6 kommentarer:

Busiga ungar sa...

Helt underbara små skor....önskar nästan att man hade så små barn igen bara för skorna...=)
Trevlig helg!!

Helena sa...

Underbara skor!!! Du har en så stor variation på modeller oxå...helt otroligt fina är de:) Vi väntar med spänning på lilla A:s klänning! Ta det lugnt bara...ingen brådska. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge:)

Bobo/Rumba de kransen sa...

Du är fenomenal på att virka skor! Och som om inte det var nog har du fått en liten award hos mig.

Malin sa...

Jag e supernöjd! På fredag ska jaga ge bort de turkosa :)

Tack igen!

Stine Hoelgaard Johansen sa...

Det er helt utroligt at du kan hækle de små skønne sko og med alle de detaljer!!
Stine:)

Jennie sa...

Åhh jag är super nöjd med ballerinorna o bootsen.. såå söta att jag knappt kan sluta titta på dem!! TACK ännu en gång =)