2010/05/18

Vinst två, tre + award

Andra priset i min tävling gick till OttoPippi och hennes tvillingar fick dessa kjolar sydda i färglada collagetyger med mudd och tyll. Hoppas att de gillar dem! ;)
Tredjepriset gick till Retropingvinen och vinsten blev här ett par muddbyxor med extra lång mudd för längre användnings tid. ;)

Hoppas att paketen kommit fram och att alla mottagare är nöjda!Det har vart fullt upp här de senaste veckorna med beställningar och mitt lilla extrajobb som sömmerska åt en inredare, där jag sytt nio stycken fyra meters gardiner. Har nog aldrig arbetat med så mycket tyg på en och samma gång någonsin, hela 34 meter tyg! Ska bli spännande att se hur det färdiga rummet blir. :) Men jag hann med min tävlingssömnad och fick äntligen klart dessa vinster och inte nog med detta så fick jag en award av Rumba de Kransen, tusen tack söta du!!Man ska alltså avslöja 7 intressanta fakta om sig själv. Hmmm vad ska jag då hitta på...

1.Jag är nogrann men gillar helst inte att behöva göra om saker, exempelvis sprätta.

2.Jag är väldigt envis.

3.Älskar att ge och få presenter!!

4.Är en riktig tv-idiot men datorn och symaskinen kan ganska lätt locka till sig min uppmärksamhet.

5.Söker nu för sjunde gången till psykologprogrammet men har inga direkta förhoppningar denna gång heller. Har även börjat fundera på en textil utbildning men vi får se vad som händer.

6.Gillar inte att träna fast jag skulle behöva det.

7.Har ofta svårt att somna då det på något vis alltid är då det poppar upp massa kul och kreativa ideér i mitt huvud.

Och så ska man ge denna award vidare men det är ju så många duktiga bloggare där ute som man vill ska få den men till slut har jag lyckats välja ut en liten del. De bloggar jag skickar detta vidare till får bli:

Hillefant, Rino, DeerDot, Cilipus, Mette, Siris Design och Groovybaby and mama.

6 kommentarer:

madebyhanna.se sa...

De gröna muddbyxorna (tredjepriset) är störtsköna!!

madebyhanna.se sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Helena sa...

Åhhh de andra vinsterna är ju oxå underbara!!! Du gör så härligt lekfulla kläder i glada färger. Tycker om:) Tack så mycket för awarden!

KroKKoFin sa...

Jättefina och annorlunda grejer alltihop. Beundrar dig för dina ibland ovanliga saker. Jag är lite "tråkigare" av mig och känner att jag sällan kommer på nåt nytt själv utan mest "efterapar" andra. Och så skoj med awarden. Alltid roligt. Jag minns min första (och hittills en av de få två jag fått)..... Men jag kommer säkert bli lika glad varje gång *ler*

TANT GRÖN sa...

Tack snälla för de fina byxorna! Till skillnad från min stora kille är lille Sixten, 1,5, väldigt intresserad av kläder och väljer gärna själv. Han sken upp som en sol när han såg de fina byxorna, liksom jag! Kolla mitt inlägg med bilder på en glad Sixten!

SiriR sa...

Tusen takk for awarden!
Skal se om jeg får bloggen om den en dag snart:)