2010/06/28

Vinsten från Hillefant

Idag fick jag ett paket på Posten som var från Hillefant, tänk vad glad jag blev! Det var vinsten från hennes tävling som hon hade för ett tag sedan. I paketet låg det helt underbara kläder till lilla V. En omlottblus och en liten kjol. ;)

Kjolen blev tyvärr ingen livebild på då den var lite liten i midjan men det fixar jag snabbt när jag får tid. ;)Tusen tack för dessa underbara kläder snälla Helena!! Vi är supernöjda allihop!! :)

4 kommentarer:

Bettina sa...

Nu börjar det dra ihop sig och det är snart ett år sedan jag startade min pif - skulle vilja ha din hemadress mailad till mig så jag kan skicka den till dig - pif på dig!

SiriR sa...

Men åh så søt hun er i sine nye klær! Heldige dere som vant så fine ting:)

Helena sa...

Åhhh jag visste det!!! Skulle ökat lite i midjan minst sagt!!! Nåja, det är ju en himla tur att du är en duktig sömmerska själv så att du kan åtgärda det där:) Lilla V tar sig iaf bra ut i skjortan:) Skönt att du blev nöjd...även om det inte blev riktigt som du önskade...

Helena sa...

Men åhh så söt hon blev i omlotten...jag gjorde knytbanden överdrivet långa och hål på båda sidorna så ni kan variera lite:) Du får korta de om du tycker att de är i vägen... Vad kul att ni blev så nöjda...även om kjolen var lite liten:(

Ha en fortsatt trevlig sommar!

Kram H