2010/06/18

Prinsessigt Värre

Själv är jag inte riktigt den där prinsessiga typen längre även om jag älskade rosa som liten. Men äldsta dotter gillar rosa eller i alla fall är hennes favoritfärger ceris och svart. Så det ska helst vara stark rosa men nu skulle de ha bröllopsvecka på dagis med en stor fest i onsdags för att fira prinsessans bröllop eller vad det var. Då tänkte jag såklart att jag skulle sy en "prinsessklänning" och dottern tyckte då att det var okej med ljusrosa också. ;)





Jag sydde för ett tag sedan denna förklädesklänning som bara blev mer och mer "prinsessig" och tillslut kunde jag inte hejda mig själv men den blev i alla fall ganska söt tillslut och den fick en lycklig ägare på marknaden. ;)

Äldsta dottern fick se denna och hon tyckte den var superfin så den fick vara min inspiration till hennes klänning och hon blev väldigt väldigt nöjd! :)




Mönster: Egna

Material: Tyg, dragkedja och spets från second hand. Kantband från Bibbis, tyll från Stoff och Stil och knappar från Bolla.

+/-: Att dottern älskar klänningen och även att den lycklige ägaren av den mindre varianten blev helt förälskad i klänningen. :)

6 kommentarer:

grønn sa...

For en herlig prinsessekjole! Skjønner godt at hun liker den :-)
Kjempefint stoff!

JuMel sa...

Söt tjej och söta klänningar!

Fangoria sa...

Så söta klänningar, prinsessigt!!!=)

Bobo/Rumba de kransen sa...

Väldigt fina klänningar! Gissar att de kommer att vara favoriter.

SiriR sa...

Nydelig prinsesse i fin kjole:)

Helena sa...

Vilka supersöta klänningar!!! Gillar speciellt hur du omtolkat princessigheten i den lilla klänningen till en lite mer passande en äldre och lite tuffare tjej:)