2009/11/06

Dagisfotograferings klänning...

I tisdags var det dagisfotografering för största dottern och vi kom övverens om att jag skulle sy en klänning till henne som hon skulle ha på sig. Hon var med och bestämde modell och tyg. Sen satt jag på måndagkvällen och sydde en klänning till henne men när tisdagmorgonen var här och hon skulle ta på sig så vägrade hon ta denna klänning och det slutade med att hon valde att ta på sig muminklänningen jag sytt tidigar.

Puh ibland blir man allt bra trött...;)

7 kommentarer:

Fangoria sa...

Synd att hon inte ville ha klänningen på sig, den är jättefin!

od Andulky sa...

Den är verkligen grymt snygg!!

Åsa sa...

åhå, jag har en precis likadan hemma. hon har lugnat sig lite nu så nu får vi ibland på henne, kors i taket, BYXOR!! tror du det går över ngn gång?! synd på din otroligt fina klänning =)

SiriR sa...

For en utrolig fin kjole! Ergelig at hun ikke ville ha den på seg den dagen, men mummikjolen er jo også søt..

Bobo/Rumba de kransen sa...

Vad synd, men hon kommer garanterat att vilja ha den den annan dag för den är väldigt fin. Jag har gjort ett par byxor i samma tyg/mudd-kombination.

Aleisa sa...

ja, den hur fin som helst men jag hade också haft mummin klänning på mig, hon kan säker ha den nån annan gång, här är de alla lika som dina, jag har ingen kontroll på deras garderob, och de går och väljer själv, sucks. kram till er tre.

Astrid Hemsydd sa...

Hehe.. Ganske typisk prinsesse-avgjørelse! Kjolen var jo aldeles nydelig, men Mumi-kjolen er jo aller finest! Jeg er enig med henne om det :o)