2009/09/02

Tävling och Prinsesstårta

Japp då var det dags för en liten tävling! Jag hade nämligen en beställare som ville ha ett babynest i barnvagnen men jag tyckte det blev lite för trångt så då kom jag på en ny uppfinning, denna vadderade "korv" som man lägger längs med kanten på liggdelen så det blir mer ombonat och inte lika stort. Har fortfarande inte testat så jag vet inte om det fungerar men det borde ju bli i princip samma sak som babynest fast mindre.

Så åter till tävlingen då. Jag tänkte att ni skulle få hjälpa mig att namnge denna uppfinning. :) Lämna en kommentar med ert förslag på namn och även vad ni skulle vilja vinna. Och ni får gärna länka till tävlingen på er blogg, vem vet kanske det även lottas ut ett pris till en av er som länkar. ;)

Och just det tävlingen pågår till midnatt fredag den 11 september.
Nu har dottern fått sin efterlängtade prinsesstårta. Hon har väntat på den sen i julas men jag var ju tvungen att köpa tyg och då kan det ta lite längre tid än man tänkt ibland. ;)

4 kommentarer:

anna sa...

Min kompis hade en sån på neonatal, kommer inte ihåg vad den hette, men jag tror vi kallade den just för "korven". Ett bättre namn är kanske ormen :-)? Himla praktiskt!!

Aleisa sa...

eftersom det slutar den 11 sept, då får man kala det "twintowels"

Debbie sa...

Det är så klart en Cozy Snake! :-D

Erica sa...

Du kanske skulle kalla alla ditt vanliga babynest för Strumpetosse-bo och denna varianten Strumpetosse-boa(kramar barnet i vagnen ;-)) alt mobilt Strumpetosse-bo :-D! Jag skulle jättegärna vilja ha en helt vanlig klänning i det underbara mumintyget i storlek 92 om jag vinner :-)!
erica@byggarn.se