2010/07/07

Små Klänningar

Jag har en hel del bilder liggandes på saker som jag gjort som bara helt enkelt inte blivit bloggade så jag tänkte försöka finna tiden att få in dem här i bloggen men det är inte alltid så lätt med två små barn som kräver mycket tid. ;)

Men med lite Bolibompa på TV:n så kunde jag nu få lite tid över. Den första klänningen är en helt vanlig förklädesklänning med tryckknappsknäppning bak i ett superfint lite halvgrovt secondhand tyg.




Denna klänning är också sydd av ett secondhand tyg och är en annan typ av förklädesmodell med knyt bak. Knytbanden är även dem secondhand och de små knapparna kommer från Bolla.




Idag ska jag och barnen ta oss in på en presentjakt och se om vi kan hitta några kul presenter. Har ni några tips? Ska ha en liten present till en av mina storasystrar som inte önskar sig direkt något. ;)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Søte, små kjoler! Det øverste stoffet er jo spesielt flott! Liker godt kraftig stoff på sånne kjoler. Presang-tips må jo være noe hjemmesydd! En solhatt, kanskje? Eller veske?

Helena sa...

Vet precis vad du menar med att inte få något gjort!!! Å då har jag bara en liten skit att hålla reda på:) Mora Träsk är det som gäller här...den går varm när jag behöver tid till att sy:) Den översta klänningen är ju bara "to die for"!!!!!

elj sa...

Såg att du ville vara med av utlottningen av en tårta på min blogg - lämna gärna ditt namn också, så är du med =). Vilka fina saker du gör!! Jag älskar också att virka =) Mvh/Elin, Pippi Bakar