2010/02/06

Halsvärmare Bubblewrap

Denna halsvärmare virkade jag till en av mina bästa vänner i present. Vad som kanske inte går att utläsa så bra från bilderna är att den är virkad så att det blev stora bubblor...därav namnet "Bubblewrap". Denna är virkad i ett akrylgarn i fyra olika färger.Hon fick även detta armband som jag gjort och massa andra små handgjorda saker. ;)

5 kommentarer:

KroKKoFin sa...

Den blev jättefin. Jag har aldrig varit mycket för att virka och undrar om bubblorna var ett "misstag" eller om det faktiskt finns en teknik som blir på det viset?

Strumpetossa sa...

Haha nej det finns faktiskt en teknik som gör att det blir bubblor. ;)

OttoPippi sa...

Cool halsvärmare! Och finfint armband :-)

PS! Får se nu om jag får tid till vårt byte... Jag har just nu slutat med nyttosömnad till förmån för beställningar samt marknadsssömnad. Gör det ngt om det blir lite framöver???

Strumpetossa sa...

OttoPippi: Nej då det går bra. Hör av dig när du får tid. ;)

Aleisa sa...

vad fint blev det! nu har jag återkommit till mina tillklippta UFOs. en hel vecka med massa kräksjuka och andra grejer. imorgon ska iväg en PIFelipif, som du kalar det, jag hoppas de passar, men om stora syster vill inte ha, då har du två klänningar till VIRA, därför gjorde jag de lite annorlunda. Här är det lila sysrter som vill inte ha, absolut ingenting, sucks!