2010/08/17

Blöjtrosor och höstpyssel

Nu var det ett tag sedan jag bloggade men det har vart lite mycket i det privata med skolstart och dagisinskolning som ska startas. Här kommer i alla fall ett litet blandinlägg och jag ska nu försöka komma igång med min sömnad igen och kanske sy lite mer bra att ha på dagis kläder.;)

Först ut är två par blöjtrosor i storlek 74 som jag fick beställning på för ett tag sedan och beställaren blev mycket nöjd vilket alltid är kul. :)
Sen virkade jag för ett tag sedan denna luv/mössa/halsvärmare, tyvärr blev den något liten till minsta dottern så den ska säljas här någon gång när jag får tid att lägga upp den på hantverksmarknaden eller tradera. Den skulle vart storlek 1-2 år men blev nog snarare 0-1 år. Är någon intresserad av att köpa den så hör gärna av er!
Och sist men inte minst lite olika par virkade skor som blivit gjorda. ;)

Ha en fortsatt bra dag allihop!

6 kommentarer:

Mia sa...

Visst är det kul när kunden blir nöjd de är väldigt söta.

Luvmössan är så fin hade jag haft en liten hade jag köpt en direkt likaså dina underbara små tossor. Kanske skulle jag göra ett försök att virka ett par själv men det får bli i höst.

Miiaoo sa...

Å jisses så söta saker du har gjort!! Superfint verkligen! Luvan är ju helt underbar ju!

od Andulky sa...

Superfina!! Älskar blöjtrosorna!!

Johanna sa...

Men oj så söta saker. Och en sådan luvmössa skulle jag vilja ha själv:) Jag har inte heller någon liten men hade jag haft hade den varit ett måste!

AttenKattenNoa sa...

Ojoj, gillar både blöjtrosorna o de små tossorna! Verkligen fina! Kul med lite färg på brallorna, vitt är ju fint men ack så tråkigt.

Lowellas tråd sa...

Allting hur fint som helst, som vanligt =) Älskade verkligen luvmössan, men tyvärr för liten för min lillfis. Får se om jag kan få till det å göra en själv i höst.