2009/06/10

Mera PIF!

Eftersom jag varit snabb och anmält mig till ännu en PIF så är det väl inte mer än rätt att jag anordnar en PIF till. Så ni TRE som vill vara med lämna en kommer på detta inlägg så skickar jag en personlig gåva till de 3 första som svarat. Presenten kommer i brevlådan inom 365 dagar.

Gör såhär:
1. Lämna en kommentar under detta inlägg. Ni tre som är först får gärna maila mig sin adress till johanna747@gmail.com. Ni får också gärna lämna lite uppgifter om hur många barn ni har och storlekar, favorit färger etc. som kan vara bra för mig att veta.
2. Var med du också! Och gör samma sak på din egen blogg!

3 kommentarer:

Bettina sa...

Hej, kul att du tävlar på vår blogg! Det är ju inspirerande att kika in hos dig med alla underbara 70-talstyger! Kanonsnyggt!

argcub sa...

hej, jag som alla andra som älskar dina kläder, vill hemsk garna vara med, hoppas jag får det. undrar om du har lust att göra en byt med lite tyg jag har extra, vill du det? hälsar och tackar.

Strumpetossa sa...

Vad kul!

Argcub: Hoppas du läser detta. Jag är intresserad av ett byte, du får gärna maila mig på johanna747@gmail.com så får du berätta vad du vill byta etc. ;)