2011/02/26

Byte...

Jag älskar verkligen byten och gjorde ett helt fantastiskt utbyte med WilleBus nyligen och tänkte visa lite bilder. ;)


Jag beställde denna fantastiska Pippimössa och bytte till mig två supersnygga halsband, var lite svårt att få en bra bilde men de är helt underbara och jag använder mitt halsband varje dag! Minstingen älskar sin Pippimössa och vi är supernöjda!


Min del av bytet blev dessa virkad boots i brunt med vita knappar och lite annat smått och gott. Hoppas att det kommer till användning! ;)





2011/02/25

TÄVLING!!!

Hej alla fina! Jag har ju länge utlovat en tävling i bloggen och nu är det äntligen dags! Denna tävling sker dock i en annan blogg men det är jag som lottar ut denna gula Angry Bird, så gå in på HantverksMarknadens Blogg och var med och tävla du också!!


2011/02/24

Little Blue Bird...

Ännu en angry bird till dotterns samling, denna gång den lilla blå fågeln. Hon spelar för fullt med sina angrybirds här hemma och bygger egna banor etc. Dock har hon efterfrågat mer grisar men jag får se vad jag orkar och hinner. ;)





2011/02/23

Angry Birds!!

Vet inte om ni känner till det fantastiska "mobilspelet" Angry Birds men här kommer några av dess karaktärer som jag virkat till äldsta dottern som även hon är en älskare av spelet.





Dessa är allihop virkade i akrylgarn och mönstret kommer från TheItsyBitsySpider. Har ni inte spelat spelet så tycker jag absolut att ni ska testa det! Kan även tipsa om att en av dessa små varelser kommer att lottas ut på HantverksMarknadens blogg inom kort, så håll utkik! ;)

2011/02/21

Babypresenter

Några av våra bästa vänner fick en liten bebis för en månad sedan och självklart blev det massor av presenter gjorda! Här är bilder på i alla fall halva presenten. ;)


Ett litet set med klänning och velourbyxor.




Ett par svala sommarbyxor med knyt.


I presenten ingick även ett par gul/bruna velourbyxor, ett par röda virkade converse, en rosa/röd spetsig hätta och en fågelmobil som jag och döttrarna hade pysslat ihop tillsammans. Tyvärr missade jag att ta kort på dessa men jag ska se om jag kan få ordnat det i efterhand. ;)

2011/02/16

Lite skor och babynest...

Nu verkar det som vår magsjuka äntligen har gett med sig efter två veckor fram och tillbaka insjuknande hos barnen. Här är lite skor och babynest som jag gjorde innan jul, de mesta gavs nog i julklapp och jag hoppas att alla mottagarna blev glada. ;)




Ett par ballerina med "stereo"halkskydd...




Det gröna nestet är gjort i en modell större för att passa ett två årigt barn som gärna ville ha sin egen lilla myssovplats i mammas och pappas säng. Eftersom detta var till ett större barn så behövdes inte snörena för åtdragning på samma sätt så därför struntade jag i dessa. Mottagarna av detta nest är supernöjda och den lilla flickan tycker det är supermysigt att lägga sig i sitt nest på kvällen. ;)