2010/12/30

Julklappar...


I år tänkte vi återanvändning i paketinslagningen så vi använde oss av tidningspapper och själv tycket jag det blir väldigt snyggt. ;)



En av julkklapparna som jag pysslade med var denna mobil att hänga över sängen eller skötbordet. Denna fick bli små planeter: en sol, mars, tellus, saturnus och så bebisens egna lilla planet.

I denna julklapp ingick även en virkad mobil till vagnen som bestod av en snigel. en kantarell, en flugsvamp och en Karl Johanssvamp. Glömde dock bort att ta kort på denna men jag ska försöka ordna det. ;)


GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA FINA!!

2010/12/27

Byten!!!


Jag har hunnit med två superkul byten under hösten! Bytte dessa bakelser och...


...dessa skor (med ett nytt halkskydd som jag testade) mot ett underbart...




...lapptäcke som Kiiromi sytt. Vi använder täcket varje dag  och det passar verkligen helt perfekt i vår retrovagn. 



Sen så sydde jag dessa byxor, som blev något stora men kunde användas av storasyster istället, och...




...virkade denna halsvärmare i ett ekologiskt ullgarn. Jag hoppas att den gjort nytta nu under kalla vintern. ;)



Och i detta bytet med Carro från MysigtDesign fick jag denna underbara Mei Tai som även den används mycket flitigt! Tyvärr har det tagit väldigt lång tid tills jag lyckades få kort på den då jag oftast använder den när jag är ensam. ;) 



Tusen tack för dessa underbara byten!! Älskar verkligen byten, det är superkul, så känner du för att byta något så är det bara att maila mig. ;)

2010/12/17

Livebild!!

Eftersom inte kameran och datorn vill samarbeta idag så kunde jag inte blogga om mina två byten jag fått klart och ÄNTLIGEN lyckats fota, så då får jag bjuda på en liten livebild sålänge (tills jag lyckats få ordning på mina bilder). ;)

Ha en supermysig helg allihop!


Här ser ni dessa kläder som var en presentbeställning. Kul att få se hur kläderna såg ut på! :)

2010/12/08

Julpynt...

...som är både enkelt och billigt. 

Det enda man behöver är en sax, någon fin tråd och pepparkaksformar (som de flesta har liggandes hemma).


Sedan trär man bara snöret genom formen och knyter fast i gardinstången eller gardinen eller vart man nu vill ha det och sedan blir det såhär. ;)



2010/12/03

Workshop!

Mellan 10-30 december har Stadsmissionen ett tält i Bältespännarparken med inriktningen Remake. Här kommer man bland annat tillverka och sälja remake-prylar. Jultältet är öppet 12-20 varje dag. Kom förbi och köp trendigt och miljövänligt för en god sak!

Den 22 december klockan 14-18 kommer Strumpetossa + HantverksMarknaden att hålla i denna workshop!

Kom dit och hälsa på oss och sy eller virka en liten julklapp till någon eller varför inte köp en färdig? I vår workshop kommer du att kunna sy något enkelt (barn)plagg men även virka lite julbak.

Mer info kan ni se här:


Vi ses där!! ;)

2010/12/01

Världens bästa present!!

Tänka sig att idag när jag och barnen ligger hemma och är sjuka så dimper det ner ett paket i brevlådan och inte vilket paket som helst utan världens bästa paket från söta Bettina!! Vi började genast må mycket bättre när vi öppnade paketet och fick se alla dessa fina saker. Och tänka sig att hon visste att Tyranno var den enda av de böcker hon illustrerat som vi inte hade. Vilken fullträff! ;)