2010/10/30

Nyfödingset Live!

Nu har jag även fått en liten livebild på den lilla sötnosen i sitt Strumpetossa kit! Helt underbart! :)
Måste även tipsa er om HantverksMarknadens nya blogg!!

2010/10/21

Nyföding present

Några kompisar fick en liten dotter för lite mer än en månad sedan och självklart fick hon då en liten Strumpetossa outfit. ;) 

Denna är sydd i storlek ca. 56, då jag själv ritade om mönster etc. så vet jag inte exakt hur storleken blir men jag hoppas på att få lite livebilder och kommentarer av mottagarna. ;)

Sen ville jag bara säga att jag inte glömt bort tävlingen jag utlovat men jag har enormt mycket i skolan nu, minst en tenta i veckan + en del laborationer i fyra veckor framöver, så den får vänta lite. Men snart så! :)

2010/10/19

Efterlysning!!

Hej alla fina! Jag är i akut behov av ett bra mönster på en body (till barn/baby)! Så jag tänkte höra om det finns någon där ute som skulle kunna tänka sig ett litet mönsterbyte eller som skulle kunna tipsa om något bra bodymönster?

Är någon intresserad maila mig gärna!
johanna747@gmail.com

2-års presenter

Som jag skrev i förra inlägget så kom ju klänningen med ytterligare presenter. Nämligen dessa aptofflor med halkskydd under. Men även en massa dockkläder och ett par små virkade skor till dockan. ;)

 Aptofflorna freestylade jag till med inspiration från mina andra skomönster och jag tror att jag ska försöka mig på lite andra djur också. Men mer om detta en annan gång, nu ska jag återgå till mitt pluggande. ;)

2010/10/14

Tulpanklänningar

Oj, vad längesedan det var nu! Det är fullt upp med skola och sjukdommar här hemma men lite sömnad hinns allt med, dock inte lika mycket bloggande men det kommer. ;)

Nu har en av mina bästa vänners dotter fyllt år och självklart måste det ordnas presenter! En av presenterna kommer bli denna "kompisklänning" som min minsta dotter får en likadan så att bästakompisarna kan vara lika. ;)




Den är sydd i en tulpanmodell med massor av färgglada tyger i trikå vilket jag älskar! Nu hoppas jag bara att de passar bra och att både barn och föräldrar blir nöjda!

Resterande presenter bloggar jag mer om en annan dag. :)