2010/09/16

Mössproduktionen

Som jag tidigare nämnt så håller jag på med projektet; mössor till hela familjen. Men det går lite trögare än jag tänkt så nu visar jag den delen som är klar...mössor till halva familjen. ;)

Äldsta dottern har fått en randig mössa i ceris och rött med en orange blomma.


Även en matchande halsduk/halsvärmare vad man nu vill kalla den har blivit virkad. Denna går att variera knäppningen på lite som man vill, här är två exempel.





Och så har även mannen fått sig en ny mössa. ;)

2010/09/15

Möbelrenovering i STORT och smått

Jag hade tröttnat lite på barnens möbler som jag tidigare gjort om så de såg ut så HÄR. Jag ville få in lite mer färg i deras allt för vita rum och detta rum är det enda som mannen låter mig få fria händer med. ;)

Valet föll till slut på en blå/lila färg och denna underbara 70-tals tapet och jag blev riktigt nöjd med resultatet! Även barnen blev nöjda och började leka med dem så fort de var redo att ställas fram. :)




Äldsta dottern renoverade även några av sina möbler som hon har i sin stora hushylla/dockskåp. ;)


2010/09/03

Fullt upp!

Här är det verkligen fullt upp! Inskolningar som går sådär och skola som ska hinnas med...

Men lite har jag i alla fall hunnit pyssla med! Dessa beställningar har blivit gjorda och håller även på att hjälpa inredaren som jag syr lite åt med gardiner och några kuddar och så håller jag även på med ett stort virkprojekt, mössor till hela familjen! ;)

Men vi lever och mår bra i alla fall även om det är lite tyst här i bloggen.
Såg även att jag haft mer än 15 000 besökare och hade tänkt fira detta med en tävling men det får dröja ett litet tag...men snart lovar jag!