2010/07/28

Mer klänningar

Självklart har minsta dottern också fått liknande klänningar som sin syster i samma modell som den här och den här, fast i lite andra tygkambinationer. ;)

Måste erkänna att jag verkligen älskar denna modell på klänning så det blir definitivt fler! :)




2010/07/22

Rosa Toner

Stora dottern älskade verkligen denna klänning så då fick det ju bli en till fast i andra färger och tyger. Även denna gång har dottern själv valt tyger och knapp, så här blev resulatet denna gång. ;)



2010/07/19

Till Salu!

Nu säljer jag en del färgglada tryckknappar från Snap Store på Tradera om någon är intresserad av dessa. ;)

SÅ KOLLA IN HÄR OM NI ÄR INTRESSERADE.

2010/07/18

Blöjtrosor!

Nu när det har vart så fuktigt och varmt har det vart svårt att hitta bra kläder att ta på minsta dottern men så tänkte jag att hon kan ju springa runt i blöjtrosor, eftersom hon gärna sliter av sig blöjan annars och det är inte så bra alltid, och kanske en t-shirt. Efter en lång dags letande på stan hittade jag enbart vita blöjtrosor så jag tröttnade och gick hem och ritade mönster på egna och sydde tre par i två olika modeller i lite roligare tyger.

De med apor och gula klöver är samma modell och som sitter åt mer medan de blå klöver är en lite pösigare variant. Ska försöka ordna livebilder här lite senare när barnen kommer hem. ;)




Mönster: Egna.

Material: Klövertyger från Deer Dot, Apor och muddväv från Stoff och Stil.

+/-: De var superroliga att sy och det gick snabbt samtidigt som jag blev väldigt nöjd med resultatet så dessa blir det fler av! :)

2010/07/15

BlåKlöver

En till klöverklänning har blivit till. Denna gång i det blå klövertyget med bruna detaljer men modellen är samma som denna. ;)






Mönster: Eget

Material: Klövertyg från DeerDot samt Brun mudd från Stoff och Stil.

+/-: Denna gång blev den något hög i halsen fram men det funkar ändå fast nästa gång får det nog bli en liten justering på detta.

2010/07/14

Retro Babynest

Babynesten är väldigt populära och då och då får jag en beställning på ett. Denna gång blev det ett babynest i brunt och vitt retrotyg. Hoppas att beställarna blir nöjda. ;)



2010/07/10

Babypresenterna

Här kommer nu bilder på babypresenterna som jag skrivit lite om tidigare. En av mina bästa vänner beställde ett par virkade skor i ceris, orange och rosa sedan matchade vi ihop ett par tajts och en singoallabody. Såhär blev resultatet av detta. ;)





Även jag skickade med en liten babypresent som bestod av ett litet höstkit med hätta, vantar och vanthållare.




Hoppas nu att de uppskattar presenterna och att allt passar! :)

Mönster: Egna allihop.

Material: Svampar och mudd från Stoff och Stil, Ubåtar från Znok samt det gröna tyget från second hand.

+/-: Eftersom jag tycker att det kan vara lite trixigt med att få kantbanden bra på bodys så blev jag överlycklig när jag kom på idén att göra en singoalla body och jag gillar denna modell, den blev lite tuffare och mer annorlunda än en vanlig body. Blev även nöjd med kombinationerna och min kompis blev supernöjd med resultatet så jag hoppas att mottagarna blir lika nöjda! :)

2010/07/08

Mysiga lekbyxor

Jag håller på att försöka utöka dagisgarderoben till minsta tösen då hon börjar dagis efter sommaren. Först ut blev ett par mjuka tajts/byxor i det supermjuka fordonstyget i lila och grönt.

Modellen på byxorna är väldigt enkel men lite annorlunda, jag älskar den! :)




Material: Fordonstyg från MjukaTyger, mudd från stoff och stil.

Mönster: Eget.

+/-: Blev nöjd med modellen och de blev mjuka och sköna att leka i. ;)

Nu ska jag gå och morgonmysa lite med barnen innan det bär av på en fullspäckad dag med Liseberg och 30-års firande för en av mina bästa vänner så det blir nog en sen kväll idag, bäst att mysa och ta det lugnt medan jag kan. ;)

2010/07/07

Små Klänningar

Jag har en hel del bilder liggandes på saker som jag gjort som bara helt enkelt inte blivit bloggade så jag tänkte försöka finna tiden att få in dem här i bloggen men det är inte alltid så lätt med två små barn som kräver mycket tid. ;)

Men med lite Bolibompa på TV:n så kunde jag nu få lite tid över. Den första klänningen är en helt vanlig förklädesklänning med tryckknappsknäppning bak i ett superfint lite halvgrovt secondhand tyg.




Denna klänning är också sydd av ett secondhand tyg och är en annan typ av förklädesmodell med knyt bak. Knytbanden är även dem secondhand och de små knapparna kommer från Bolla.




Idag ska jag och barnen ta oss in på en presentjakt och se om vi kan hitta några kul presenter. Har ni några tips? Ska ha en liten present till en av mina storasystrar som inte önskar sig direkt något. ;)

2010/07/05

Armband och presenter

Hoppas att ni alla haft en mysig helg! Själv har vi hunnit med både bad, shopping och en massa sömnad på en beställning som var betydigt trixigare än jag först trott men mer av denna får ni se en annan gång. ;)

Här ser ni ett litet blomm-armband som jag virkat på frihand utan mönster av ett orange bomullsgarn med lila knapp och tryckknappar till knäppningen. Detta utvecklades ur virkandet av detta hårband. ;)




Har även blivit två babypresenter klara men dessa får ni se mer av när de mottagits. ;)


2010/07/01

Ännu en vagndyna

Nu var det väldigt länge sedan jag sydde denna vagndyna på beställning men den har helt enkelt bara blivit obloggad. ;)

Beställaren ville ha dynan vändbar med ett retrotyg och ett barntyg och så här föll till slut valet på tyg. ;)