2009/05/28

Sommarsol Swap


Äntligen kom mitt paket fullproppat med saker. En bok i ett bokfodral, mönster bok och tyg till mig. En sprattelgubbe/gris till lilltösen som hon gillade supermycket, hon började skratta så fort man drog i snöret och den rörde sig.


Likadana klänningar till döttrarna. Då klänningarna åkte på på direkten så fick det enbart bli livebilder vilket inte heller var så lätt då större dottern inte var på sitt bästa humör. ;)


Samt en barbie klippdocka att ha på kylskåpet till stora tösen vilket blev mycket uppskattat. Tack snälla Sagogos.

2009/05/26

Babynest in action





Fick för några dagar sedan live bilder på när ett av babynesten jag sytt på beställning används. Köparna är supernöjda och lilla I trivs superbra. Ligger superbra med favoritfilten på sig. :) Kul att veta att det uppskattas både av vuxna och barn!

Singoalla Beställning


Fick en beställning på denna singoallaklänning som skulle ges bort i present. Den lämnades för en vecka sedan men har bara inte hunnit blogga om den. Den är sydd i storlek 98 och jag hoppas att mottagaren blev nöjd. :)

2009/05/18

Lika fast omvänt




Återigen en syskonmatchning. ;) Denna gång blev det en spegelvänd...

Även detta en singoallaklänning med lösa ärmar som man kan ha om det är lite kyligt. Fick äntligen börja använda några av mina superfina knappar jag köpte på Bolla för ett tag sedan. Men det var endast stora tösen som fick knappar på sina ärmar då den lilla bara hade stoppat dem i munnen. :)

Sommarsol ledtråd...


Hmm det här med ledtråd var svårt...

Soliga sommardagar med efterföljande mysiga sommarkvällar i lite svalare format. Paketet innehåller alltså saker för varma dagar samt för svalare eller regninga dagar.

Paketet är snart redo att skickas iväg är bara några små saker kvar att fixa men snart hemlige vän dyker ditt paket upp! :)

Är även i full gång med PIF presenterna så de ska också snart skeppas iväg. ;)

2009/05/17

Babyklänning


Under helgen har jag iallafall fått producerat en liten babyklänning i storlek 62/68 och även börjat på lite andra småsaker bla. en beställning på en klänning som hunnit bli halvfärdig så nu får jag bara ta mig iväg och köpa resår så jag kan göra klart den.

2009/05/15

Nya tyger






Nu har jag fått tag på lite nya tyger. Har även uppdaterat StrumpetossaDesigns tygsortiment med ytterligare några.

2009/05/11

Singoallaklänning



Stora dottern har länge önskat att jag ska sy något till henne i detta tyg och äntligen blev det gjort, en singoallaklänning efter mönstret från Ulla Welindersbok - Sy & sticka barnkläder. Och som tur var tyckte hon den var superfin och ville ta på sig den med en gång. :)

2009/05/10

Elefant tights



Största dottern är i behov av tights då klänning nästan är det enda hon använder så då fick lill tösen få ett par likadana hon med, plus att stor tösen tycker det är väldigt kul när de har likadana kläder. :)

2009/05/05

Finbyxor


Sydde ett par finbyxor till lilltösen i ett grått ktitstrecksrandigt tyg med svarta muddar och sidenrevärer. Blev riktigt najs!

En till beställning klar!



Nu var jag klar med ännu ett babynest jag fått beställning på. Detta skeppas iväg imorgon, så jag hoppas de ska bli nöjda!